Våren närmar sig – boka in oss för din renovering NU!

posted in: Våra tjänster | 0

A.S Driftteknik AB erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom följande områden:

  • Renoveringar
  • Tillbyggen
  • Nybyggnation
  • Markarbeten

Alla uppdrag innebär oftast spännande utmaningar och det gillar vi! Här följer några exempel på arbeten vi gärna hjälper dig med.

Är det dags att byta tak?

Takläggare

Vi hjälper dig med takomläggningen! Kontakta oss så kommer vi och tittar på ditt tak. Tillsammans tar vi reda på vilken typ av tak som är rätt för ditt hus och vilket takmaterial som är att föredra. Därefter lämnar vi en offert till dig på omläggningen. Ett takbyte innebär en stor investering och resultatet ska hålla länge. Så byt tak i rätt tid!

Vill du fräscha till det hemma?

lås och beslag

Har du tröttnat på ditt gamla hem så kan vi hjälpa dig att byta köksinredning och vitvaror, måla om väggar, tak och snickerier, lägga nya golv, tapetsera, byta dörrar och fönster. Vi kan också hjälpa dig med badrum, vvs- och elarbeten. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med!

Drömmer du om en uteplats till sommaren?

snickare

Att bygga en snygg och funktionell uteplats eller altan i anslutning till huset behöver inte vara komplicerat. Kontakta oss så kommer vi och tittar på förutsättningarna i just din trädgård. Det är många faktorer som spelar in i valet av uteplats och vi strävar alltid efter att låta dina behov och önskemål styra hur vi bygger uteplatsen.

Vill du ha hjälp med trädgården?

751_500_csupload_43563381

Vi kan hjälpa dig med markarbeten av alla de slag – som till exempel gräsklippning, snöröjning och häckklippning. Vi kan även hjälpa dig att bygga staket, anlägga stengångar och stenmurar och liknande arbeten. Kontakta oss så kommer vi och tittar på din trädgård och lyssnar till dina önskemål. Därefter lämnar vi gärna en offert på arbetet.

Hur är det med det yttre underhållet av din fastighet?

rengöra tak

En fastighet som underhålls regelbundet håller sig friskare längre. Därför är det viktigt att du gör en årlig kontroll av huset. Håller du huset i god kondition så höjer du dessutom värdet på huset. Vi kan hjälpa dig med fasad- och grundarbeten, underhålla fönster, inspektera tak, rensa hängrännor och stuprör. En bra utförd dränering ska hålla ca 30 år…